Nu öppnar skrädderiet åter för allmänheten!

En av Malmös mest erfarne skräddare gör comeback! I många år var vår skräddare välkänd bland de kräsne och modemedvetna i Malmö. Nu har han åter bestämt sig för att ta emot ändringar av dam och herr skrädderitjänster. Alla provningar och ändringar sker på plats i butiken på Gustav Adolfs torg 51. 

Kort historielektion

Södra Högtidskläder har varit en klassiker i Malmö sedan 1980. Det hela började som ett skrädderi på Södra Förstadsgatan, därav namnet Södra Högtidskläder. Vår duktiga skräddare blev en högt uppskattad yrkesman och de flesta välsorterade modebutikerna i stan visste vilket som var det mest pedanta skrädderiet i Malmö.

Det var först på början av 90-talet som vi började sälja och hyra ut högtidskläder. År 2003 flyttade butiken till anrika Odd Fellow palatset på Gustav Adolfs torg och det var först då vi bytte namn till Södra Högtidskläder.

Idag är Södra Högtidskläder en fullblodsbutik av högtidskläder för dam och herr. Vi har valt att jobba med dem bästa leverantörerna i branschen. Vår strävan är tillit, kvalité och god service till ett förmånligt pris.